Kolektívne investovanie v Maďarsku a Poľsku - Jakub, Peter
Vývoj kolektívneho investovania v Maďarsku. Analýza trhu podielových fondov v Maďarsku. Kolektívne investovanie v Poľsku. Analýza trhu podielových fondov v Poľsku.