Segmentace korporátních klientů banky - Pokorná, Martina
Pojem segmentácia klientov banky. Hlavné etapy procesu segmentácie. Potreby obchodných klientov bánk. Porovnanie segmentačných kritérií obchodných klientov vybraných bánk na českom trhu a segmentačných kritérií stanovených Európskou úniou.