Mobilní realita
Mobilný informačný systém "myAVIS" slúžiaci na mobilnú prácu so zákazníkmi, alebo na prácu mimo kancelárie. Prednosti tohto mobilného informačného systému a jeho využitie. Typický užívateľ informačného systému myAVIS - výrobná alebo distribučná spoločnosť. Typický užívateľ mobilnej časti systému - pracovník starajúci sa o klienta. Príklad využitia v praxi.