Analýza úverového financovania v slovenských podnikoch - Fetisovová, Elena
Princípy a podmienky úverového financovania. Proces poskytovania úverov a jeho riziká. Stratégia riadenia kreditného rizika zo strany banky. Dostupnosť informácií o úveroch. Podmienky úverovania v malých a stredných podnikoch v SR. Programy pre rozvoj podnikania. Využívanie úverov v slovenských podnikoch. Trendy vývoja úverového financovania. Cena úverových zdrojov.