Odhad tempa rastu pri ohodnocovaní akcií - Hrvoľová, Božena
Spôsoby odhadu tempa rastu, ktoré sú jednou z najdôležitejších premenných pri použití výnosovej (podnikateľskej) metódy ohodnocovania majetkových cenných papierov.