Potreba a stav vzdelávania v Košickom samosprávnom kraji - Čepelová, Anna
Proces podnikového vzdelávania. Hlavné ciele a dokumenty Európskej únie v oblasti vzdelávania. Charakteristika Košického kraja. Štruktúra vzdelávania v Košickom kraji. Regionálne priority pre Košický samosprávny kraj v oblasti vzdelávania.