Francouzský obchod a investice ve střední a východní Evropě - Tulmets, Elsa
Francúzske investície v zahraničí a zahraničné investície vo Francúzsku. Obchodné vzťahy vo svete. Francúzske investície v strednej a východnej Európe. Inštitucionálne zmeny pre šírenie francúzskej prítomnosti v zahraničí.