Lean six sigma a štatistická regulácia procesov - Šesták, Milan
Teoretické základy štatistickej regulácie. Histogram a druhy rozdelenia pravdepodobností. Stabilita a spôsobilosť. Indexy spôsobilosti. Regulačné diagramy: príprava a používanie, druhy regulačných diagramov, používanie regulačných diagramov v praxi. Príklad reakčného plánu.