Finančný prenájom - Kicová, Marianna
Vymedzenie finančného prenájmu. Účtovanie finančného prenájmu. Technické zhodnotenie prenajatého majetku. Príklad účtovania finančného prenájmu u nájomcu v rozpočtových, príspevkových organizáciách a obciach.