Zmeny v reforme zdravotníctva na Slovensku a jej korekcie - Pechová, Michaela, 1977-
Úloha zdravotnej politiky. Nové prvky v zdravotnej politike. Zdroje financovania zdravotníctva. Verejná kontrola zdravotníctva. Zvýšenie poistnej sadzby za poistenca štátu. Zníženie DPH u vybraných komodít. Problematika odmeňovania pracovníkov v rezorte zdravotníctva. Stanovenie minimálnej siete poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.