Zdravotné poistenie v kontexte reformy zdravotníctva v SR - Pongráczová, Eva, 1971-
Program Svetovej zdravotníckej organizácie: Zdravie pre všetkých v 21. storočí. Reforma zdravotníctva na Slovensku. Financovanie zdravotníctva. Zmena jednozdrojového financovania na viaczdrojové. Systémy financovania zdravotníctva vo vybraných krajinách. Verejné zdravotné poistenie. Zdravotné poisťovne na Slovensku (1993-2006). Zdravotné poisťovne na Slovensku od 1.1.2007. Priamy vzťah medzi vynakladanými finančnými prostriedkami na zdravotníctvo a zdravotným stavom obyvateľstva.