Optimalizácia prístupu k návrhu stratégie regionálneho rozvoja samosprávnych krajov s ohľadom na sektor MSP - Šindleryová Butoracová, Ivana
Región a stratégia regionálneho rozvoja. Regionálny manažment. Základné stratégie regionálnej politiky. Analýza všeobecnej stratégie samosprávnych krajov SR. Optimálny model stratégie regionálneho rozvoja. Inštitút Partnerstva. Návrh modelu stratégie regionálneho rozvoja. Princíp partnerstva.