Zlepšovanie kvality v automobilovom priemysle - Srdošová, Katarína
Rast tlakov na kvalitu a na cenu produktov od dodávateľov do automobilového priemyslu. Požiadavky ISO/TS 16949:002. Metódy zlepšovania kvality. Charakteristiky metód: Kaizen, TOC (theory of constraints), metóda zoštíhľovania (lean thinking), metóda 6 sigma.