Audit ako nová povinnosť úradných veterinárnych lekárov - Bystrický, Pavel
Audit, definície a čo z nich vyplýva. Očakávané problémy: problémy zo strany prevádzkovateľov, problémy zo strany audítorov., spôsob zaznamenávania zistených skutočností. Korektná komunikácia. Informovanie auditovaného. Rozdelenie nezhôd podľa závažností. Záverečné stretnutie auditu a formulovanie záverov. Vypracovanie a vyhodnotenie správy z auditu.