Aspekty špecifického postavenia územnej samosprávy v trhových podmienkach - Sedláková, Slavka
Transformačný proces zasiahol aj správanie miest a obcí. Postavenie územnej samosprávy. Legislatívne a ekonomické predpoklady fungovania územnej samosprávy. Funkcie územnej samosprávy. Komunálna reforma. Základné články územnej samosprávy na Slovensku.