Európska menová únia a finančné toky v Európskej únii - Kuzmová, Mária
Európska menová únia a vývoj kurzu eura. Finančné toky v Európskej únii. Súčasné zmeny v rámci finančných trhov v Európskej únii a ich príčiny.