Etické kódexy vo verejnej správe na Slovensku - Geffert, Richard
Objasnenie vzťahu etiky a práva, ktorý sa premieta do života spoločnosti prostredníctvom normy - etického kódexu. Etika a právo ako normatívne systémy. Etické kódexy vo verejnej správe na Slovensku.