Súčasné trendy daňovej politiky v krajinách OECD - Kušnírová, Jana, 1977-
Súčasné trendy daňových príjmov a daňových sadzieb v členských krajinách OECD. Hlavné príjmové zdroje: dane z príjmu, dane z tovarov a príjmy zo sociálneho zabezpečenia. Podiel hlavných daní na celkových daňových príjmoch. Sadzby daní z príjmu fyzických a právnických osôb. Trend znižovania daňových sadzieb právnických osôb. Dane s dopadom na životné prostredie.