Hodnota a cena povrchovej vody, jej spoplatňovanie v teórii a praxi - Borušovič, Štefan
Informovanie verejnosti o jednotlivých vodohospodárskych službách poskytovaných správcom vodných tokov a povodí, o potrebe regulácie týchto vodohospodárskych služieb, o ich hodnote a úžitkovej hodnote a o princípoch pre stanovenie ich cien. Definície základných pojmov. Hodnota a cena povrchovej vody.