Analýza využívania testovacích systémov - Kultan, Jaroslav, 1960-
Výsledky didaktického výskumu zameraného na zisťovanie vplyvu využívania internetových aplikácií (IA) na zvyšovanie kvality vzdelávania. Priebežná diagnostika znalostí študenta. Využívanie získaných výsledkov z testov na skvalitnenie prípravy študenta a učiteľom na analýzu použitých metód a foriem vyučovania. Popis realizácie daného výskumu, základných výsledkov a programového systému založeného na báze internetových aplikácií. Danému výskumu predchádzal prieskum využívania IA vo vzdelávaní, ktorý bol zameraný na využívanie informačných technológií zo strany učiteľov pri ich činnosti.