Vplyv dynamizácie sektora služieb na postavenie a rozvoj regiónov Slovenskej republiky - Bartáková, Gabriela
Rozvoj sektora služieb v trhovej ekonomike potenciálne aj reálne dynamicky pôsobí aj na rozvoj jednotlivých regiónov. Spoločenský vývoj prechádza od masovej výroby hmotných statkov k spotrebe služieb. Zákazník sa v súčasnosti už len ťažko uspokojí s "holým" produktom. Stále viac ho zaujíma existencia širokej škály súbežných služieb k tomuto výrobku. Základné východiská a charakteristiky dynamizácie sektora služieb na Slovensku.