Realizácia úloh v oblasti protipovodňovej ochrany za ostatných desať rokov a jej perspektívy - Farkaš, Jozef
Povodne na území Slovenska v rokoch 1997-1999, odstraňovanie škôd. Projekt protipovodňovej ochrany, jeho realizácia. Humanitárna pomoc, Európske fondy, štrukturálne fondy. Financovanie protipovodňových opatrení IV podľa rokov a podľa zdrojov za roky 1997-2006. Perspektívy protipovodňovej ochrany.