Riadenie značky v podniku prostredníctvom participácie zamestnancov - Pčolinská, Lenka
Dôležitým krokom v tvorbe posolstva značky je využitie marketingovej aktivity nielen v externom prostredí ale najmä v internom prostredí podniku. Význam značky pre podnik. Riadenie značky - brand management. Zamestnanci ako nositelia posolstva značky a podnikovej identity. Zlepšenie internej komunikácie prostredníctvom riadenia ľudských zdrojov. Rozdielne využitie marketingu a budovania značky v jednotlivých krajinách. Zapojenie zamestnancov do podnikovej kultúry. Employee brand engagement a možnosti jeho merania.