Nepodceňme prípravy na euro - Barát, Igor
Základné a najdôležitejšie informácie o prechode na euro. Veľký tresk. Kľúčovú úlohu zohrajú banky.. Konverzný kurz. Ceny v korunách i v eurách. Pravidlá duálneho zobrazovania cien. Kontinuita kontraktov. Špecializovaný projektový tím v každej firme.