Honkong desať rokov po - Pressburg, Adrian Peter
Koloniálne dedičstvo Číny. Honkonský pragmatizmus. Ukážka fungovania trhovej ekonomiky počas správy Britov. Voľný trh. Globalizačné správanie domácej politiky a ekonomiky. Britské dedičstvo.. Britsko-čínska dohoda. Postavene Taiwanu. Šanghaj ako konkurent. Vlastenectvo.