Trendy v marketingu - Tomek, Gustav
Podmienky uplatnenia marketingu. Prehlbovanie trhovej segmentácie. Vývoj paradigiem v marketingu. Posun marketingu od marketingu transakcií k marketingu vzťahov, charakteristika marketingu vzťahov. Cieľ nových paradigiem - tvorba hodnoty pre zákazníka. Pojem hodnota zákazníka, model vytvárania hodnoty zákazníka. Nové trendy z hľadiska marketingových nástrojov.