Prenájom bytov vynáša. Zatiaľ - Mistrík, Ľuboš
Širšia ponuka bytov na prenájom. Väčšia konkurencia. Vývoj trhu s nájomnými bytmi. Pravidlá určuje cena. Posúvanie rozširovania trhu prenájmov do ekonomicky menej vyspelých oblastí. Prehľad mesačného nájomného trojizbových bytov za jednotlivé obdobia v niektorých slovenských mestách.