Malí zákazníci s veľkým vplyvom - Mančíková, Barbora
Nakupovanie detí. Sila detí na trhu rastie. Bezpečné pohybovanie mladých ľudí v internetovom prostredí. Pokrytie trhu. Vnímanie detí ako kľúčového segmentu. Neviditeľní zákazníci. Odlišnosti segmentu detských zákazníkov. Aktívny prístup.