Vybrané otázky financovania regionálneho školstva od roku 2004 a po ukončení fiškálnej decentralizácie v Slovenskej republike - Beličková, Kornélia, 1966-
Vzdelanie ako bohatstvo, ktoré nám môže pomôcť vyrovnať sa s fenoménom globalizácie. Predškolská výchova. Základné vzdelávanie. Stredoškolské vzdelávanie. Nový systém financovania regionálneho školstva od roku 2004. Financovanie regionálneho školstva po fiškálnej decentralizácii (od januára 2005). Analýza finančných tokov po reforme v roku 2004 a od januára 2005.