Vplyv daňovej reformy na kvalitu podnikateľského prostredia v Slovenskej republike - Lukáčová, Anna
Významným faktorom ekonomického rozvoja je vytváranie vhodného podnikateľského prostredia. Ciele daňových reforiem. Daňové zaťaženie. Legislatívne zmeny a ich vplyv na podnikateľské prostredie. Ilustrácie vplyvu daňovej reformy na podnikateľské prostredie Prešovského samosprávneho kraja. Prínos reforiem pre podnikateľské prostredie.