Koľko stojí ľudská hlava - Žitňanský, Eduard
Charakteristika headhunterov. Použitie spôsobu Headhunting pri vyhľadávaní a obsadzovaní manažérskych alebo špecializovaných pozícií. Odhadnutie skutočnej schopnosti človeka. Etika prístupu. Dotiahnutie veci do konca.