Pod drobnohledem výzkumů veletrhy a výstavy - Pavlů, Dušan
Významné miesto veľtrhov v marketingovej komunikácii. Meranie efektívnosti veľtržnej účasti. Výskumné metódy. Sledovanie vývojových tendencií prostredníctvom výskumu. Serióznosť výskumnej praxe.