Regionálny pohľad na virtuálnu verejnoprávnu organizáciu - Kokles, Mojmír
Vytváranie verejnoprávnej virtuálnej organizácie na regionálnej úrovni. Procesný prístup vo verejnej správe. Globálny pohľad na inštitucionalizáciu verejnej správy. Informačný systém verejnej správy ako podsystém systému riadenia verejnej správy. Autori uvádzajú aj niektoré príklady virtuálnych úradov na regionálnej úrovni.