Abeceda IT projektového manažmentu - Phillips, Joseph
Vymedzenie a základné princípy projektov. Príčiny zlyhávania IT projektov. Najpoužívaniejšie metódy projektového manažmentu. Služby projektového manažmentu. Certifikáty. Akceleračné stratégie.