Integrace podnikových funkcí při uspokojování požadavků zákazníků - Grosová, Stanislava
Dokumentovanie nutnosti spolupráce ďalších podnikových funkcií pri riadení procesu uspokojovania potrieb zákazníkov a naznačenie vhodných metód ich presadzovania vo firmách. Kľúčové aktivity spojené s uspokojovaním potrieb zákazníkov. Metódy presadzovania a efektívnosť spolupráce podnikových funkcií.