Musíte mať na to povahu, inak nevydržíte - Polakovič, Ivan
Situácia a očakávania absolventov vysokých škôl technického smeru. Popis a zvládnutie funkcie manažovanie stavby. Úlohy stavbyvedúceho. Problémy na začiatku výstavby. Postupné osvojenie nových vedomostí z praxe a dosiahnutie vyššej pozície.