Výzkum není direct marketing - Zahradníček, Stanislav
Správa českej asociácie výskumu trhu SIMAR o výkonoch výskumu trhu v Českej republike v r. 2006. Problematika dôveryhodnosti výskumu. Nie každý výskum je výskumom. Existencia výboru pre sťažnosti v prípade porušenia práv respondenta, klienta alebo konkurenta v súvislosti s výskumom trhu v Nemecku. Výskum trhu zároveň aj výskumom verejnej mienky.