Marketing, udržitelný rozvoj a společenská odpovědnost firem - Postler, Milan
Koncept Corporate Social Responsibility (CSR) - koncept spoločenskej zodpovednosti firiem, definície. Ekonomická oblasť CSR. Sociálna oblasť CSR. Environmentálna oblasť CSR. Spoločenská zodpovednosť firmy má vzťah k jej hodnote.