Životný cyklus projektu - Všetečka, Petr
Rôznorodosť používanej terminológie a zdôraznenie spoločných znakov používanej terminológie v oblasti projektového riadenia. Terminológia je použitá zo súboru noriem ISO 9000. Pojem projekt. Kategórie projektov. Životný cyklus projektu. Pojem trojimperatív.