Tímová práca v projektovom riadení - Všetečka, Petr
Vymedzenie pojmu projektový tím. Základné rozdiely medzi projektovým a kmeňovým tímom. Vznik a zánik tímu v priebehu životného cyklu projektu. Projektová hierarchia. Manažér projektu.