Investičná podpora podnikania v regiónoch - Hronec, Štefan
Aktuálne otázky investičnej podpory podnikania na Slovensku z pohľadu regionálneho kontextu. Základné formy podpory investovania v Slovenskej republike. Individuálna štátna pomoc investorom. Hlavné problémy poskytovania individuálnej štátnej pomoci investorom. Alternatívne formy podpory investičných zámerov.