Jak vytvářet funkční reklamu? - Herink, Ondřej
Problematika vnímania a zapamätania si reklám. Výskum očnou kamerou - zariadením, ktoré slúži na sledovanie dráhy zraku testovanej osoby po reklame (eye-tracking). Využitie tejto metódy k mapovaniu prirodzených reakcií respondentov na reklamu. Moment kontaktu ako zásadné kritérium. Nevhodný okamžik kontaktu posilňujúci odmietavé tendencie. Vizuálna výraznosť reklamy. Fungovanie humoru v reklame. Dôraz na kľúčové prvky.