Je manažérsky informačný systém vždy nástrojom na riadenie? - Spanova, Lucia
Špecifiká riadenia organizácie. Charakteristika procesu riadenia. Popis a vývoj plánovania v organizácii. Operatívne riadenie a pravidelné porovnávanie skutočných a plánovaných hodnôt, identifikácia odchýlok a návrhu opatrení. Moderné nástroje na podporu rozhodovania. Prepracované spôsoby prihlasovania sa do systému a využívanie informačných systémov, ktoré rešpektujú individuálne potreby.