Softvérová podpora plánovania a riadenia projektov - Všetečka, Petr
Použitie výpočtovej techniky a špecializovaného softvéru ako nevyhnutná súčasť práce manažéra projektu. Softvérová podpora plánovania a riadenia projektov. Požiadavky na softvér pre plánovanie a riadenie projektu. Členenie softvéru na plánovanie a riadenie projektu. Microsoft project. Softvérová podpora analýzy rizík. Simulácia rizík.