Reklama pod vlivem aktivit Evropské komise - Štajer, Libor
Česká novela zákona o regulácii reklamy (zákon č. 109/2007), ktorá odstraňuje nepresný preklad európskej smernice 2003/33/ES, týkajúcej sa reklamy na tabakové výrobky. Oprávnené námietky Európskej komisie. Audiovizuálne mediálne služby bez hraníc - nová smernica Európskej komisie. Stanovenie celkového časového rozsahu reklamy za odvysielanú hodinu.