Vliv internetu na marketingový mix venkovské turistiky - Šimková, Eva
Špecifické vlastnosti internetu. Význam internetu pre podnikateľov vo vidieckej turistike. Internet a marketingový mix vidieckej turistiky. Najpoužívanejšou formou marketingovej komunikácie na internete je elektronická pošta a webové stránky.