Kľúčové ICT technológie modernej Európy
Používanie internetu v domácnosti a v podnikateľskom prostredí. Trvalý a rýchly rast internetového obchodovania. Použitie širokopásmového prístupu v mobilných sietiach. Popis širokopásmového rádiového prístupu: UMTS A WiMAX. Klasifikácia hlavných požiadaviek na urýchlené prijatie širokopásmovej mobilnej siete. Implementácia a využitie RFID. Využitie VoIP v malom a strednom podnikaní a predpokladaný vývoj.