Web 2.0 - nový trend v internetové komunikaci - Beneda, Milan
Komunikácia na internete sa presúva k väčšej interaktivite a k snahe vtiahnuť užívateľa do deja a nechať ho rozhodovať, akú časť reklamnej informácie uvidí. Nová internetová filozofia - Web 2.0 alebo Marketing 2.0. Funkcie tejto filozofie. Sledovanie návštevnosti. Priamy podiel návštevníka na obsahu stránky. Využitie sily "word of mouth" marketingu. Na základe čoho navštevujú užívatelia webové stránky.