Strategický azimut cestovného ruchu - Kuliffay, Gabriel
Turizmus v súčasnosti si vyžaduje nové prístupy a opatrenia. V tomto duchu sa nesie vládou schválená Stratégia rozvoja cestovného ruchu. Globalizačné zmeny v cestovnom ruchu musia rešpektovať aj krajiny strednej Európy, ktoré po vstupe do EÚ prechádzajú zložitou transformáciou. Vízia vývoja cestovného ruchu na Slovensku do roku 2013. Ciele cestovného ruchu. Očakávané efekty.