Hodnota značek stoupá - Hrodek, Dominik
Najhodnotnejšia značka sveta - Google. Na hodnote značiek sa zobrazuje produktová multifunkčnosť (konvergencia), prenikanie do nových segmentov a na nové trhy. Najhodnotnejšie značky sveta podľa výskumu agentúry Millward Brown. Reakcia spoločností na zdravý životný štýl.